NTAK regisztrációs szám - PA19001982

Panziónk az egri strand, Termál és Törökfürdő, illetve az Érsekkerti sportcentrum szomszédságában a belváros közelében található. 2019. évben a Kisfaludy turisztikai fejlesztési program keretében egy teljesen felújított üzlettel várjuk kedves vendégeinket. A panziónk 10db 2 ágyas (biomatracos), fürdőszobás, klimatizált, LCD tévés, ingyen wifis szobával rendelkezik, amelyből 8db szobánk pótágyazható és francia ágyasként is átalakítható. Panziónk 5 darab őrzött gépkocsi parkolóval rendelkezik, de közvetlenül az üzletünk előtt 50 férőhelyes ingyenes gépkocsi parkoló is található.

Áraink

1 fő részére 1 éjszaka szállás 12000 Ft

1 fő részére 1 éjszaka szállás két ágyas szobában 16000 Ft

2 fő részére 1 éjszaka szállás 24000 Ft

12 év alatti gyermek részére 1 éjszaka szállás 6000 Ft

Pótágy használata esetén 1 éjszaka szállás 6000 Ft

Igény szerint szállóvendégeink részére teljes vagy félpanziós ellátást tudunk biztosítani

2021 július 1-jétől a 18. életévét betöltött magánszemélynek a szálláshelyen eltöltött vendég éjszakák száma után 580 forint idegenforgalmi adót kell fizetnie

Ha nem lenne elegendő a férőhely vagy csak egyszerűen kíváncsiságból,akkor várjuk szeretettel a Lokomotiv Motelünkben,amely 250 méterre található a panziónktól.

 

Szolgáltatások és szabályok

 

Kedves Vendégeink!

Sok szeretettel köszöntjük Önöket a Fekete Ló Panzió és Étteremben!

Munkatársaim nevében ígérhetem, mindent megteszünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és élményekben gazdag legyen.

Engedjék meg, hogy az alábbiakban megosszunk néhány, az itt tartózkodásuk szempontjából hasznos és lényeges információt.

 • Foglalási és lemondási feltételek

A foglalást minden esetben írásban (email) kérjük a megrendelőtől a  email címre.

A foglalásnak tartalmaznia kell a megrendelő adatait, elérhetőségeit,a pontos dátumot,a pontos létszámot, a fizetés módját, az igényelt szolgáltatásokat.

Szobafoglaláskor Önök elfogadják az alábbi házirendet. A házirend a panzióban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik.

A recepció a söntés pultjánál található, csomagjaikat ki-és bejelentkezésnél a főbejáraton vagy a terasz felőli oldalsó bejáraton keresztül a lépcsőház használatával tudják felvinni az első emeleten található szobákba.

A szobák az érkezés napján 14:00 - 19:00 óra között foglalhatók el és az elutazás napján 10:00 óráig kell azt elhagyni. Korábbi vagy későbbi érkezéskor előzetes egyeztetés (emailben vagy telefonon) szükséges. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába.

Az étterem előtti parkoló ingyenesen áll a vendégeink rendelkezésére, de zárt parkolót is tudunk biztosítani.

A vendégek bejelentkezéskor szobakulcsot kapnak, amelyhez regisztráció szükséges.

Az átadott szobakulcs esetleges elvesztését haladéktalanul jelezni és a pótlását megtéríteni köteles. A szobakulcs elvesztése esetén 5.000 Ft pótdíjat számolunk fel. A kulcsot távozáskor legyenek szívesek a recepción leadni.

A szobákban csak a regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóikat az éttermünkben vagy a söntésünkben vagy a teraszunkon szíveskedjenek fogadni. 

A panziónk szobái egyénileg beállítható klíma berendezéssel rendelkeznek. A kívánt hőmérsékletet a távirányítóval tudják szabályozni.

Kérjük, hogy amennyiben használja a légkondicionáló berendezést, a szobai nyílászárókat tartsa bezárt állapotban.

A szobák ágyain ergonómiailag megfelelő, közepes keménységű, kényelmes biomatracok állnak rendelkezésre.

A televíziós kábelcsatornák listáját a tájékoztatóban elhelyezett listán találja.

 • Alapszolgáltatásaink

Vendégeink részére a szobaár a szálláson kívül tartalmazza a zárt parkoló használatát, vezeték nélküli internet (wifi) ingyenes használatát a panzióban és az étteremben.

 • Biztonság

Értékeik megőrzésére széf áll rendelkezésre térítésmentesen.

 • Takarítás

Panziónkban a napi takarítás 8:00-12:00 óra között történik. Ágynemű csere hetente egyszer, amennyiben Ön takarítást kér vagy tiszta törölközőre van szüksége, úgy kérjük jelezze a recepción vagy a szobaasszonynak.

 • Tűzvédelem

A panzió tűzvédelmi szabályzatát minden vendég köteles betartani. Tűz esetére vonatkozó menekülési útvonal rajz minden szobában a tájékoztatóban található.

 • Tűzjelző

A panzió területén tűzjelző berendezések és porral oltó készülékek kerültek elhelyezésre, továbbá minden szobában füstjelző berendezés található. Tűz esetén vendégeinket sziréna hang figyelmezteti. Ilyenkor kérjük, hogy a menekülési útvonal szerint keresse meg a legközelebbi vészkijáratot és minél előbb hagyja el az épületet.

 • Lemondás

Lemondást minden esetben telefonon, írásban vagy személyesen fogadunk el.
A kötbér fizetés az alábbiak szerint alakul:

-          Érkezés előtti 3. napig ingyenes

-          Érkezés előtt egy nappal (24 órán belül) 50%

-          Érkezés napján 100%

Ha ön az előre lefoglalt és lekötött időszak vége előtt hamarabb távozik, a foglalásnak megfelelően a teljes – a lefoglalt időszaknak megfelelő – szállásdíj kifizetése terheli.

Késői távozás esetén, azaz 14 óra után a napi szoba ár 50 %-a kerül felszámításra, az aktuális foglaltságnak megfelelően.

 • Károkozás

A szálláshely területén okozott kárt a károkozó vagy törvényes képviselője köteles megtéríteni.

A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Balesetről vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállásadót haladéktalanul értesíteni kell.

A szálláshelyre háziállatok behozatalára nincs lehetőség.

A szálláshely teljes területén kiskorú személy nagykorú felügyelete nélkül nem tartózkodhat.

A szálláshelyről kizárható az, aki bűncselekményt vagy szándékos rongálást követ el, saját vagy más testi épségét veszélyezteti.

A berendezésben gondatlanságból vagy szándékosan okozott minden kárt a vendégnek kell megtérítenie. Minden rongálás feljelentést von maga után.

 • Dohányzás

A panzió egész területén a dohányzás nem megengedett! A dohányzó vendégeink a teraszunk kijelölt területén vagy a bejárattól 5 méterre gyújthatnak rá. A szobák füstjelző berendezésekkel és tűzriasztóval vannak felszerelve. A szobában történő dohányzás esetén 30.000 Ft büntetést kell megfizetni, illetve téves riasztás esetén a tűzoltóság kiszállási díja a vendéget terheli.

 • Étterem

Az étterem nyitva tartása: 8:00 - 21:00
(Rendezvény esetén, illetve a téli és nyári időszakban a nyitvatartási idő eltérhet)

A félpanziós éttermi szolgáltatás érkezési napon vacsorával kezdődik, az elutazási napon reggelivel végződik.

A főétkezési idők:

-          Reggeli 8:00-10:00 óra között fogyasztható az étteremben

-          Ebéd és vacsora az étterem nyitva tartási idejében 11:30 - 21.00 óra között

Éttermünkben rendezvényeket is tartunk igény szerint, melyek esetlegesen zenés rendezvények (pl: esküvő, születésnap, névnap, ballagás, diplomaosztó, keresztelő, céges csapatépítő, halotti tor)

 • Egyéb fogyasztás

Az alapszolgáltatáson felül fogyasztott ételek és italok a szoba számlára terhelhetőek, vagy az éttermünkben is rendezhetőek. Nem a panzióban vásárolt ételt, italt csak és kizárólag a szobában fogyaszthatja a vendég a berendezés megóvása mellett. A berendezésben okozott minden kárt a vendégnek kell megtérítenie.

 • Egyéb

Berendezési tárgyakat, textíliákat a panzióból kivinni nem szabad.

A szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, valamint nyílt láng és elektromos főző és sütőlap használata szigorúan tilos.

A bútorokat kérjük ne helyezzék át a szobában, valamint a közlekedő folyóson.

Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a panzió recepcióján haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

Vendégeink térítésmentesen vehetik igénybe a panzió őrzött gépjármű parkolóját.

Szállóvendégeink részére igény szerint széfet, hajszárítót és vasalási lehetőséget tudunk biztosítani.

 • Fizetési mód

A szállás díját készpénzzel, hitel vagy bankkártyával (Visa, Mastercard, Maestro, American Express) vagy Szép kártyával (OTP, K&H, MKB) tudják kiegyenlíteni. Szép kártya fizetés esetén  az idegenforgalmi adó minden esetben készpénzben fizetendő. Amennyiben előre utalás történik, úgy kérjük gondoskodjon arról , hogy érkezése napján a szolgáltatás díja a számlánkon legyen. Ellenkező esetben a szolgáltatást a helyszínen kell kifizetni.

 • Kérdése van?

További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a panzió recepciója ad felvilágosítást.

Veszély esetén hívható számok (Rendőrség: 107, Tűzoltóság: 105, Mentők: 104, Segélyhívó: 112)

Bízunk abban, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelő, örömteli, zavartalan és élményekben gazdag lesz.

 

Jó pihenést kívánunk!